Rode Stoel Naast Blauwgroen Muur
“De stoel was uiterst comfortabel in vergelijking met de computerstoel”.
Dit is gelijk aan “De stoel was comfortabel in vergelijking met de computerstoel”. Als je naar deze zin kijkt, associëren je hersenen deze stoel met gemak. Omdat de stoel comfortabel is, zie je jezelf stevig in de stoel zitten met je lichaam dat gelooft dat het je thuis is (pootje naar jezelf). Dit is perfect voor een pH reparatie met behulp van de materiaalcode van de stoel.
TIP:Als u het whiteboard gebruikt, zet dan een rode stift op de tafel rechts van het te repareren materiaal. Ik ga voor dit project een klein whiteboard maken. Ik beschikbaar in de markt is een met een 1/2 inch afgewerkt X distressed whiteboard. Neem het gewoon de gipsplaat in de grondverf en verf het whiteboard 1/2″ aan alle kanten (vergeet niet om rond de paal van het whiteboard te werken, die een enorme overgangsruimte vormt).
Als u de stoel van de tafel wegtrekt duurt het maar een seconde.
Op de houten poten van de stoel komt veel spanning te staan, waardoor de stoel langer wordt en de poten vanaf de bovenkant worden verlengd. In het geval van een stoelzitting of een zwenkwiel in dit geval, gaan ze verliezen voor de gewichtsbelasting. Het wegnemen van de gewichtsbelasting is een ernstige gedrag op de stoelen, dit gaat ertoe leiden dat de stoel te vangen op de vloer.