Door meer dan twintig jaar in een tattooshop te werken, heb ik geleerd dat wat je van buiten ziet, niet is wat je van binnen krijgt. Klanten zijn altijd blij, het faalt nooit en ze komen altijd terug. Om deze reden moeten we ons allemaal meer bewust zijn van wat er aan de hand is met de cosmetica die we gebruiken en hoe dit mogelijk onze huid en ons uiterlijk kan beïnvloeden.

Ik denk dat er veel vrouwen en mannen zijn die verward en bezorgd zijn als ze een reclame voor make-upproducten op tv zien. We willen immers helpen make-upproducten er beter en professioneler uit te laten zien, maar soms gaan we te ver. In de loop der jaren heb ik veel vrouwen horen praten over het dragen van te veel make-up. Sommigen van hen vinden dat ze er beter uitzien met lichte make-up, alsof ze geen lippenstift of blos dragen. Over top gesproken. Mensen vragen me de hele tijd hoe ze hun uiterlijk aantrekkelijk kunnen houden. Nou, je kunt maar beter geloven dat het allemaal in de wetenschap van make-up zit.

Jarenlang hebben wetenschappers geëxperimenteerd met make-up die cosmetisch van aard is. Permanente make-up, de gezichten van mensen die volledig zijn opgemaakt, kunnen de warmte van je gezicht juist versterken. Dat hebben veel vrouwen ingezien. Het is tijd om je make-uptechnieken wat meer pit te geven. Heb je je ooit afgevraagd waarom vrouwen zoveel make-up dragen? Het begon allemaal met het pigment. Er zijn verschillende soorten pigmenten en net als je haarkleur, moet je make-up er ook zijn om bij de tint van je huid te passen. Door verschillende tinten make-up in dezelfde tint te gebruiken, kan je uiterlijk drastisch veranderen. Het is als een schaduw. Wie heeft er nog nooit naar een vrouw gekeken die meerdere tinten make-up draagt ​​en achter het stuur heeft geslapen? Het is de make-up die vrouwen er zo aantrekkelijk uit laat zien.

In de loop der jaren is de cosmetische wetenschap zo geavanceerd geworden dat je bijna alles in een fles kunt kopen en het op je gezicht kunt sprayen. Met permanente make-up kunt u een professional uw huid laten analyseren en op basis van het kleurenpalet een aangepaste kleur voor u laten maken. Het is zo dicht bij perfectie als je gaat krijgen.

Het is nu gemakkelijk toegankelijk

Vroeger was het moeilijk om de perfecte make-up en kleurencombinatie te vinden. Als je alles zelf zou moeten kopen, inclusief de penselen, was het bijna onmogelijk om de perfecte tint te vinden. Als een visagist je iets heeft geleerd, zou hij of zij je waarschijnlijk vertellen dat het gemakkelijk is om alles te vinden wat je nodig hebt om mooi te zijn. Het is een feit dat steeds meer vrouwen professionele make-upartiesten gebruiken om hun schoonheidsbehoeften op te lossen. Permanente make-up is eindelijk vrouwelijk.

Het weerspiegelt de persoonlijkheid van elke vrouw

Deze technologie versterkt immers de natuurlijke vrouwelijke look van elke vrouw. Sterker nog, permanente make-up zal je hele uiterlijk verbeteren en je meest intrigerende eigenschappen benadrukken. Het zal je helpen eruit te zien als een ster, het model dat je altijd had gehoopt te zijn.

Het is veilig

Als je nog nooit permanente make-up hebt aangebracht, denk je misschien dat het een erg duur proces is of iets dat je zelfs nooit zou overwegen. Maar dat is niet zo. Er zijn veel vrouwen die helaas inconsistente make-up hebben en veel tijd en geld hebben besteed aan het corrigeren ervan. Sommige van deze vrouwen hebben slechte wimpers en andere kenmerken die ze liever willen wissen. Als het om permanente make-up gaat, kun je er vanuit gaan dat alle vrouwen mooi zijn!

Het is echt

De vrouwen die permanente make-uplessen ondergaan, vergelijkbaar met tatoeages of andere ijverig gezochte verfraaiingsprocedures, zijn zich zeer bewust van de moeilijkheid van het aanbrengen van make-up. Wat nog belangrijker is, ze weten dat het verrassend eenvoudig is als het goed wordt gedaan. Bij een professionele cursus Permanente Make-up ga je zeer tevreden naar buiten met je aankoop en ben je klaar om de wereld aan te gaan. Genomen in een klas door een professional, ga je honderd procent van de tijd zelfverzekerd en mooi naar buiten. Dit zijn slechts enkele van de positieve aspecten van het volgen van een cursus permanente make-up.