Jonge Vrouw, Strand, Jurk, Witte Jurk

Onze ervaringen als kapper weerspiegelden die van een salonklant op een broodje. Dit is hoe we ons 's ochtends kleedden totdat we onze fout ontdekten; Bij kappers ging het niet om mode, maar om talent, een goed uiterlijk en zelfvertrouwen. Onze fout was om te veel van het goede te gebruiken en veroorzaakte dus rode vlaggen bij de lokale gezondheidsautoriteit. Als eigenaar van een kapsalon kreeg ik de gelegenheid om te bewijzen dat ik hier ben om te blijven en het werk goed te doen, ongeacht of ik een niet-Jood ben met wit haar. Door de kapper kon ik me als persoon goed en mooi voelen.

Het verbaasde me dan ook niet dat Je een maand na onze verhuizing naar Kaag en Braassem mijn look aanpaste aan mijn veranderde gelaatstrekken. Wat begon als een experiment in haarstyling veranderde in een kapsalonmissie, waarbij mijn nieuwe look diende als bewijs van een hoger doel.

Ik had een nieuwe look nodig en mijn klant kon niet wachten op de nieuwe ik. Wat ze in de Salon zag, was een mandaat voor mij — gebruik mijn stylingruimte om iets terug te geven aan mijn klant. Daartoe heb ik de transformatie in alle opzichten gemaakt. Van de manier waarop ik het haar van mijn klant was tot de manier waarop ik haar haar highlights geef. Dit was een verandering van levensstijl voor mij — een verlangen om eigenaar te worden van mijn prepschool-wortels, terwijl ze haar tegelijkertijd in staat stelde om haar individualiteit uit te drukken door middel van haar stijl.

Kortom, we zijn geen wandelende V Connecticut. De kleuren die we kiezen om te dragen, zijn in overeenstemming met onze stijl, maar zijn ook indicatief voor onze individuele persoonlijkheden. Onze workamide-kapsalonjurken weerspiegelen de uitgestrektheid van onze verbeelding – we zijn een samensmelting van een paar stijlen hier en een handvol stijlen daar . Dit weerspiegelt de grond waarop we als homicionados staan.

We zijn op deze plek die we zelf hebben gemaakt, met de hulp van onze eigen artistieke kapper — een revolutionaire verandering ten opzichte van de jongens en hun fluwelen pakken, gekreukte voorhoofdcoördinatoren en henna-technieken — alles wat voor ons lag om de toon te zetten die we wil hier instellen!