Ibiza tas

Als je van plan bent om een epische reis naar Ibiza te maken of als je gewoon je stijl dit seizoen een boost wilt geven, dan moet je zo snel mogelijk een van deze ongelooflijke handtassen bemachtigen! Van Hermès en Miss Sixty tot Louis Vuitton en Supreme, er zijn zoveel geweldige tassen die hun weg vinden naar de klauwen van reizigers en Instagram-influencers.

Ibiza tassen zijn mooi, maar pas op voor goedkope imitaties.

Tassen zijn meestal vrij duur – en originelen kosten zelden meer dan $200! Dat betekent echter niet dat er geen goedkope Ibiza tassen bestaan. In feite zijn veel namaak tassen net zo goed als de echte – zo niet beter! Sla de namakers over – ga op zoek naar de authentieke tassen! Er zijn genoeg winkels op het eiland die echte tassen verkopen, en u kunt meestal een tas voor minder dan $100 krijgen.

Het gaat niet om de grootte, het gaat om de functie.

Laten we het eerst eens over de functie hebben. Handtassen zijn bedoeld om te dragen – en gedragen te worden! Dus, neem de juiste maat. Als u gewend bent schoudertassen te dragen, bent u waarschijnlijk beter af met een kleinere maat. Maar als je gewend bent handtassen aan de voorkant te dragen, zoals ik, neem dan de juiste maat. Je zult je waarschijnlijk veel zelfverzekerder voelen als je de tas tegen je lichaam aan draagt, in plaats van hem in één hand te houden zoals ik doe!

Kies uw tas met zorg.

Doe je onderzoek en vind een tas die bij je past! Als je voor een meer casual look gaat, ga dan voor een minder formele tas. Als u eleganter wilt zijn, ga dan voor een duurdere tas. Er zijn veel mooie tassen en het is belangrijk om er een te vinden die bij uw stijl past.

Is dat een schoenentas? Of is het een handtas?

Sommige mensen denken dat een schoenentas een handtas is. Maar de meeste tassen zijn bedoeld om aan de buitenkant te dragen, niet aan de binnenkant. Dus, als je probeert er veel in te stoppen, zie je er waarschijnlijk baggy uit.

Bonus: De beste manier om een tas te vinden die je mooi vindt.

Als u op zoek bent naar een specifieke tas, klik dan op “Winkelen voor alle tassen” onderaan deze pagina. Daar kunt u tassen in alle verschillende prijsklassen en stijlen bekijken. Zodra u hebt gevonden een zak die u wilt, de beste manier om te vinden van een dealer in uw omgeving is door mond-tot-mondreclame. Vraag andere reizigers naar hun ervaringen met de dealer, en vraag om aanbevelingen. Als u uw tas niet online koopt, vraag dan aan vrienden die de tas in handen hebben gehad hoe de tas was, en of ze hem mooi vinden.