Kindermode

Kindermode: je kleine engel wordt groot en dat betekent dat zijn stijl ook verandert. Hoe weet je wat in is voor de volgende modefase van je kind? Deze 10 regels houden je gezond, helpen je binnen je budget te blijven en – het belangrijkste – beschermen het uiterlijk van je kind. Er zijn zoveel leuke kleren op de markt, maar je hebt er niets aan als ze niet goed passen of slecht staan. En hoe graag we onze kinderen ook passen, het kan echt demotiverend zijn als we thuiskomen met een stapel nieuwe kleren en ons dan realiseren dat geen van die kleren ooit nog het daglicht zal zien. Dus waar moet je op letten?

U wilt het uiterlijk van uw kind beschermen, dus waarom zou u afwijken van het merk waar ze van houden? Als je kind geobsedeerd is door Pokémon, ga hem dan geen kleren kopen van een ander merk dat er niets mee te maken heeft. Hetzelfde geldt voor films, en zelfs speelgoed kan invloed hebben op de stijl van je kind. Als je kind dol is op Paw Patrol en kleren draagt die daarmee te maken hebben, ga dan geen kleren kopen van een andere tekenfilmserie, alleen omdat je denkt dat hij Mickey Mouse of zo leuk vindt. Tegenwoordig is het moeilijk om een look te vinden die niet van een merk is. Er is genoeg kleding met een merklogo erop, dus houd daar rekening mee.

Ken je maat

Het gaat niet alleen om de pasvorm – het gaat ook om de stof. U wilt bijvoorbeeld geen wit T-shirt met een streepjesprint kopen, of een tas in een kleur die niet past bij het grootste deel van de garderobe van uw kind. Hetzelfde geldt voor schoenen – een paar in een kleur die nergens anders bij past. Zorg er ook voor dat u de maten van uw kind kent – u kunt geluk hebben en een item met goede proporties hebben, maar meestal zit uw kind tussen twee maten in. Bij de jurken wil je ervoor zorgen dat de lengte goed is, de mouwlengte goed is, de wijdte goed is en de pasvorm goed is. Dit zal leiden tot een look die er goed uitziet, goed aanvoelt en lang meegaat. Als je een jongen hebt, heb je hem waarschijnlijk in een paar verschillende maten ingedeeld – een paar overhemden hier en daar, een paar korte broeken en een paar schoenen hier en daar. De truc is om te onthouden wat je hebt en diegene te vinden die daarbij passen. Voor een meisje is het iets moeilijker – zij heeft over het algemeen een kleiner maatbereik dan een man, dus je moet voorzichtig zijn en je bewust zijn van wat je koopt. Je moet er ook voor zorgen dat de lengte goed is, dat de pasvorm goed is en dat de kleur goed is.

Zwart is het beste voor jongens en rood is het beste voor meisjes.

Dit is een regel die waarschijnlijk meer kwaad dan goed zal doen voor de stijl van je kind, maar het is een regel waar we het over moeten hebben. Zwarte kleding is voor jongens en rood is voor meisjes. Natuurlijk is deze regel subjectief en is het belangrijk om de smaak van je kind te kennen. Je hoeft niet alleen zwarte kleding of alleen rode kleding te kopen, maar over het algemeen zijn dit de twee tinten waar je kind van houdt. Je kunt een beetje buiten deze tinten gaan, maar je moet uit de grijze zone blijven. Deze regel kent wel uitzonderingen – zwart wordt door beide geslachten gedragen (en is ook de voorkeurskleur voor mannen), dus je kunt wel iets in een grijze tint vinden. Wees echter voorzichtig met grijs – het is een goede manier om een outfit te verpesten in plaats van het een meer verfijnde uitstraling te geven.

Dingen om op te letten

  • Als je kind echt van een bepaald merk houdt, kan deze kleding een geweldige aanvulling zijn op zijn look. Je moet er echter wel voor zorgen dat de artikelen van dat merk zijn – als je een paar Nike-schoenen voor hem koopt, koop dan niet ook een shirt van Nike.
  • Als het gaat om zaken als zonnebrillen, horloges en laarzen, wil je ervoor zorgen dat ze goed passen en er goed uitzien.
  • Let op de stof – als je een jongen hebt, zorg dan dat de kleding niet te strak zit. Heb je een meisje, zorg er dan voor dat de kleding niet te onthullend is.
  • Bij kleding moet je letten op kleurvervaging – dit gebeurt wanneer een kleur er na een paar wasbeurten vaal begint uit te zien, en dat gebeurt vaak bij rood. Je wilt niet dat je een outfit moet herstellen na een drukke werkdag.

Als je een jongen hebt, heb je hem waarschijnlijk in een paar verschillende maten ingedeeld – een paar hemden hier en daar, een paar korte broeken en een paar schoenen hier en daar. De truc is om te onthouden wat je hebt en de maten te vinden die daarbij passen. Voor een meisje is het wat moeilijker – zij heeft over het algemeen een kleiner maatbereik dan een man, dus je moet voorzichtig zijn en je bewust zijn van wat je koopt. Je moet er ook voor zorgen dat de lengte goed is, dat de pasvorm goed is en dat de kleur goed is. Er zijn veel online winkelsites waar je kledingmonsters kunt bekijken – probeer je niet te laten verblinden door het ontwerp, maar kijk naar de stof en zorg ervoor dat het er niet goedkoop uitziet en dat het de kleur heeft die jij denkt dat het zou moeten hebben.

Als je kind echt van een bepaald merk houdt, kan deze kleding een geweldige aanvulling op zijn look zijn. Je moet er wel voor zorgen dat de artikelen van dat merk zijn – als je een paar Nike-schoenen voor hem koopt, koop dan niet ook een shirt van Nike. Er zijn veel online winkelsites waar je kledingmonsters kunt bekijken – probeer je niet te laten verblinden door het ontwerp, maar kijk naar de stof en zorg ervoor dat het er niet goedkoop uitziet en dat het de kleur heeft die jij denkt dat het zou moeten hebben. Er zijn veel online winkelsites waar u kledingmonsters kunt bekijken – probeer u niet te laten verblinden door het ontwerp, maar kijk naar de stof en zorg ervoor dat het er niet goedkoop uitziet en dat het de kleur heeft die u denkt dat het zou moeten hebben. Als het gaat om zaken als zonnebrillen, horloges en laarzen, wil je er zeker van zijn dat ze goed passen en er goed uitzien. Zorg ervoor dat de gesp dik is en dat het bandje dik is. Zorg ervoor dat de gespen dik zijn en dat de bandjes dik zijn. Je kunt ze altijd naar een juwelier brengen als je niet zeker bent, maar zolang ze er goed uitzien en goed aanvoelen, ben je goed bezig. Wat kleding betreft, moet u uitkijken voor kleurvervaging – dit gebeurt wanneer een kleur er na een paar wasbeurten vervaagd begint uit te zien, en het gebeurt vaak met rood.